КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Яготинська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Грудень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 01:27

    Головна » 2011 » Грудень » 29 » Засідання ради Профспілки 29 грудня 2011 року
    15:25
    Засідання ради Профспілки 29 грудня 2011 року

    29 грудня 2011 року відбулося засідання ради Яготинської районної організації Профспілки працівників освіти. З питання "Звіт про роботу президії ради у 2011 році" виступила голова ради організації - Ус С. І., були розглянуті і  інші питання статутної діяльності членських організацій. Прийнята відповідна постанова ради (додаєтся)

    ПОСТАНОВА  РАДИ

    29.12.2011                                                                                                № 6

     Про роботу президії ради районної

    організації Профспілки за 2011 рік

     Заслухавши і обговоривши питання порядку денного, рада відзначає, що не зважаючи на складні політичні, соціально-економічні процеси звітного періоду, робота президії ради була спрямована на об’єднання зусиль всіх профспілкових організацій для подальшого розвитку освітньої галузі, захисту трудових, соціально-економічних прав та гарантій працюючих.

                Важливим здобутком стало позитивне вирішення в районі питання щодо виплати за статтею 57 Закону України „Про освіту” допомоги на оздоровлення під час надання щорічної відпустки всім категоріям працівників галузі. Здійснено виплату винагороди за сумлінну працю і зразкове виконання службових обов’язків педпрацівникам за наслідками роботи у 2011 році в розмірі 10 % посадового окладу.

                Відбулося підвищення протягом року ставок і посадових окладів педпрацівників. Середня заробітна плата  по району становить                грн.

                Завдяки цілеспрямованій роботі президії через систему колективних договорів в закладах освіти району забезпечувалось надання додаткових відпусток за шкідливі умови, праці та ненормований робочий день окремим категоріям працівників.

                Достатню увагу приділяла президія питанням забезпечення принципів єдності, зміцнення статутної дисципліни та налагодження чіткої взаємодії всіх організаційних ланок районної організації.         

    В організації збережено чисельність профспілки. Спостерігається тенденція до збільшення кількості непрацюючих пенсіонерів, через вихід на пенсію за вислугою років.

                Певною мірою здійснювався правовий захист спілчан, контролювалось дотримання трудового законодавства в закладах освіти.

                Важливе місце в роботі президії займали питання спортивної та культурно-масової роботи, організації змістовного відпочинку та оздоровлення працівників галузі. Відбулася щорічна спартакіада працівників освіти.

    Мають поліпшуватися громадський контроль за охороною праці, робота правового інспектора.

    Особливої уваги з боку профспілки заслуговує питання створення сприятливого мікроклімату в трудових колективах.

     

    На підставі вище викладеного, рада Яготинської районної організації Профспілки               

     

    П О С Т А Н О В Л Я Є:

     

    1.      Звіт президії ради Яготинської організації взяти до відома.

     

    2.      Президії ради, профспілковим комітетам:

    2.1.            Взяти під особливий контроль дотримання трудового законодавства щодо оплати праці в закладах освіти, виплати заробітної плати двічі на місяць. Домогтися перегляду штатних розписів у закладах освіти з метою уникнення в подальшому порушення трудового законодавства щодо звільнення працюючих.

    2.2.            Удосконалювати роботу щодо правового захисту трудових інтересів членів профспілки, підвищення їх правової культури.  Залучати до цієї роботи спеціалістів обласної ради, інших служб і організацій.

    2.3.            На більш принциповому і якісному рівні продовжувати роботу з молоддю. Домагатися вирішення житлової проблеми.

    2.4.            Проводити подальшу роботу над удосконаленням громадського контролю за дотриманням трудового законодавства. Тримати на контролі виплати за ст. 57 Закону України „Про освіту”, винагороди за сумлінну працю педпрацівникам, допомоги на оздоровлення при наданні відпустки, доплат керівникам закладів освіти.

    2.5.            Продовжувати роботу щодо організації спортивних та культурно-масових заходів, літнього оздоровлення дітей працюючих. Сприяти більш ширшому залученню членів профспілки до цієї роботи.

    2.6.            Працювати над створенням сприятливого мікроклімату в трудових колективах. Знаходити нові шляхи співпраці з керівництвом закладів для забезпечення єдності, взаєморозуміння між членами колективу.

    2.7.            Домагатися системності у забезпеченні первинних ланок профспілки інформаційними та методичними матеріалами.

     

     

     

     

     

    Голова ради                                              С. І. Ус                                      

     

     

     

     

     

     

     

     

     

                                                                

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Переглядів: 624 | Додав: adminng | Рейтинг: 0.0/0
    Районна організація профспілки 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz